مـــــــــــــــــــنتديات بـــــــــــــاقة الشرقية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

نلتقي كي نرتقي

الرئيسيةالبوابةالتسجيلأحدث الصوردخولللإعلان

رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي

3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
max
مشرف المنتدى الترفيهي مشرف المنتدى الترفيهي
max

ذكر عدد الرسائل : 4782
  : رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي C13e6510

بطاقة الشخصية
مزاجي: مين قدي
رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Empty
مُساهمةموضوع: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي   رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Icon_minitimeالخميس فبراير 14, 2008 3:22 pm

روز ولنتاین

رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Valentine1

یادم می‌آید در سال اول دانشگاه حوالی روزهای ۲۵ یا ۲۶ بهمن برابر با ۱۴ فوریه دوستانم را می‌دیدم ?ه سخت در ت?اپوی خرید هدیه و ?ارت بودند و برای آن روز نقشه می‌?شیدند. از خودم خجالت ?شیدم ?ه نمی‌دانستم دلیل این ت?اپو و تلاش چیست. بالاخره از طریق ی?ی از دوستانم فهمیدم ?ه روز ۱۴ فوریه روزی است ?ه جوانان به دوست، نامزد و یا همسرشان هدیه می‌دهند و بدین وسیله عشق خود را به همدیگر ابراز ?نند. از آن روز بود ?ه با روز ولینتاین آشنا شدم و این ?نج?اوی باعث شد امروز مهمانی را به سایت خود دعوت ?نیم ?ه ارتباطی مستقیم با این روز دارد اما متأسفانه گذشت زمان فقط نامی از او برجا نهاده و شخصیت و ?ار او به فراموشی سپرده شده است. اجازه دهید صحبت را ?وتاه ?نم و فرصتی به ایشان دهم تا خود را به شما معرفی ?نند.

سلام به همه شما رهروان عشق و پا?ی. اسم من ولینتاین است. من از دوران‌‌ بسیار دور می‌آیم، زمانی ?ه ?لادیوس مستبد بر روم ح?مرانی می‌?رد. در آن زمان مردم روم از امپراطور ناراضی بودند و این نارضایتی شامل حال من نیز می‌شد. ?لادیوس می‌خواست ارتشی بزرگ ایجاد ?ند و از مردان رومی خواست تا خودشان داوطلبانه به این ارتش بپیوندند. بسیاری از مردان خواهان شر?ت در جنگ نبودند. آنها نمی‌خواستند همسر و خانواده‌شان را تر? ?نند. این موضوع خشم ?لادیوس را برانگیخت و با خود اندیشید ?ه اگر مردها ازدواج ن?نند به ارتش خواهند پیوست. پس تصمیم گرفت ?ه از این به بعد به هیچ ?س اجازه ازدواج داده نشود. جوانان با خود می‌اندیشیدند ?ه این تصمیم امپراطور بسیار وحشیانه است و من نیز با آنها هم عقیده بودم و تصمیم گرفتم از این قانون پیروی ن?نم.
رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Valentine2

راستی یادم رفت به شما بگویم ?ه من چه ?اره بودم. من از همان ?ود?ی عاشق خدا بودم و به همین منظور به‌عنوان ?شیش او را خدمت می‌?ردم. من جوانان را نیز خیلی دوست داشتم و می‌دانستم ?ه طبق ?لام خدا ازدواج امر مقدسی است و خدا از همان ابتدای خلقت برای آدم همسری برگزید تا او تنها نباشد و بارور و ?ثیر شوند. همچنین در عهدجدید نیز پولس ?لیسا را عروس مسیح معرفی می‌?ند و این نیز تأیید دیگری است بر مقدس بودن این امر. به همین منظور ی?ی از لذت‌بخش‌ترین خدمات من مراسم عقد جوانان بود. حتی پس از تصمیم ?لادیوس نیز مخفیانه به ?ار خود ادامه دادم. اما ی? روز هنگام اجرای مراسم عقد سربازان امپراطور به ?لیسا داخل شده و مرا دستگیر ?رده و به زندان انداختند. مجازات تعیین شده مرگ بود.

من سعی می‌?ردم شاد باشم. می‌دانستم آنچه ?ه انجام می‌دادم درست است و هدف من جلال دادن خداست و مطمئناً مرگ من نیز او را جلال خواهد ‌داد. همین امر باعث شد ?ه جوانان بسیاری به ملاقات من بیایند. آنها از پنجرۀ سلولم گل و نوشته‌هایی به درون می‌انداختند. آنها می‌خواستند از این طریق به من بفهمانند ?ه آنها نیز به عشق ایمان دارند.
ی?ی از آن جوانان دختر زندانبان بود. پدرِ او اجازه داده بود ?ه هر از گاهی به‌دیدن من بیاید. بعضی اوقات ساعت‌ها می‌نشستیم و با هم صحبت می‌?ردیم. او به من ?م? می‌?رد تا روحیۀ قوی داشته باشم. او معتقد بود ?ه من ?ار درستی انجام داده‌ام و باید راهم را ادامه دهم. روزی ?ه مرا برای اعدام می‌بردند برای دوستم نوشته‌ای فرستادم و با جمله "با عشق، از طرف ولینتاین" نامۀ خودم را خاتمه دادم.
رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Roses_red_expand رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Valentine3 رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Roses_red_expand
الزعيم
المـديـر العـــام

المـديـر العـــام
الزعيم

ذكر عدد الرسائل : 4637
الحالة الاجتماعية : عازب
المستوى التعليمي/العمل : طالب
الهوايات : حاسوب
Personalized field : رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي 1187177599

بطاقة الشخصية
مزاجي: سارح

مُساهمةموضوع: رد: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي   رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Icon_minitimeالخميس فبراير 14, 2008 3:25 pm

ما فهمت ولا حرف يا ماكس

الكلام شكلو ايراني

هي الترجمة متى رح تنزل

يسلمموو على كل حال
https://baqa.forumarabia.com
max
max

بطاقة الشخصية
مُساهمةموضوع: رد: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي   رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Icon_minitimeالخميس فبراير 14, 2008 3:36 pm

انا بقرأ مش عارف شو بقرأ

مشكور على المرور

ماكس
ميشو
مراقب عام

مراقب عام
ميشو

بطاقة الشخصية
مزاجي: لا مزاج

مُساهمةموضوع: رد: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي   رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Icon_minitimeالخميس فبراير 14, 2008 4:10 pm

لا فهمنا مليح
عربي يلا يفهم الواحد
max
max

بطاقة الشخصية
مُساهمةموضوع: رد: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي   رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي Icon_minitimeالخميس فبراير 14, 2008 4:13 pm

الله لا يجلك تفهم هو هاد من مستواك

ماكس

رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» رسالة الحب
» رسالة جريح الحب
» الإنسان قبل (~الحب~) وبعد (~الحب~) وعند (~الحب~) الإنسان قبل الحب~) وب
» (الحب الحب الحب ) في قفص الاتهام
» رسالة الي كل حي