max
مشرف المنتدى الترفيهي عدد الرسائل : 4782 العمر : 33 : تاريخ التسجيل : 25/09/2007 بطاقة الشخصيةمزاجي: مين قدي | موضوع: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي الخميس فبراير 14, 2008 3:22 pm | |
| روز ولنتاین
| |
یادم میآید در سال اول دانشگاه حوالی روزهای ۲۵ یا ۲۶ بهمن برابر با ۱۴ فوریه دوستانم را میدیدم ?ه سخت در ت?اپوی خرید هدیه و ?ارت بودند و برای آن روز نقشه می?شیدند. از خودم خجالت ?شیدم ?ه نمیدانستم دلیل این ت?اپو و تلاش چیست. بالاخره از طریق ی?ی از دوستانم فهمیدم ?ه روز ۱۴ فوریه روزی است ?ه جوانان به دوست، نامزد و یا همسرشان هدیه میدهند و بدین وسیله عشق خود را به همدیگر ابراز ?نند. از آن روز بود ?ه با روز ولینتاین آشنا شدم و این ?نج?اوی باعث شد امروز مهمانی را به سایت خود دعوت ?نیم ?ه ارتباطی مستقیم با این روز دارد اما متأسفانه گذشت زمان فقط نامی از او برجا نهاده و شخصیت و ?ار او به فراموشی سپرده شده است. اجازه دهید صحبت را ?وتاه ?نم و فرصتی به ایشان دهم تا خود را به شما معرفی ?نند.
سلام به همه شما رهروان عشق و پا?ی. اسم من ولینتاین است. من از دوران بسیار دور میآیم، زمانی ?ه ?لادیوس مستبد بر روم ح?مرانی می?رد. در آن زمان مردم روم از امپراطور ناراضی بودند و این نارضایتی شامل حال من نیز میشد. ?لادیوس میخواست ارتشی بزرگ ایجاد ?ند و از مردان رومی خواست تا خودشان داوطلبانه به این ارتش بپیوندند. بسیاری از مردان خواهان شر?ت در جنگ نبودند. آنها نمیخواستند همسر و خانوادهشان را تر? ?نند. این موضوع خشم ?لادیوس را برانگیخت و با خود اندیشید ?ه اگر مردها ازدواج ن?نند به ارتش خواهند پیوست. پس تصمیم گرفت ?ه از این به بعد به هیچ ?س اجازه ازدواج داده نشود. جوانان با خود میاندیشیدند ?ه این تصمیم امپراطور بسیار وحشیانه است و من نیز با آنها هم عقیده بودم و تصمیم گرفتم از این قانون پیروی ن?نم.
راستی یادم رفت به شما بگویم ?ه من چه ?اره بودم. من از همان ?ود?ی عاشق خدا بودم و به همین منظور بهعنوان ?شیش او را خدمت می?ردم. من جوانان را نیز خیلی دوست داشتم و میدانستم ?ه طبق ?لام خدا ازدواج امر مقدسی است و خدا از همان ابتدای خلقت برای آدم همسری برگزید تا او تنها نباشد و بارور و ?ثیر شوند. همچنین در عهدجدید نیز پولس ?لیسا را عروس مسیح معرفی می?ند و این نیز تأیید دیگری است بر مقدس بودن این امر. به همین منظور ی?ی از لذتبخشترین خدمات من مراسم عقد جوانان بود. حتی پس از تصمیم ?لادیوس نیز مخفیانه به ?ار خود ادامه دادم. اما ی? روز هنگام اجرای مراسم عقد سربازان امپراطور به ?لیسا داخل شده و مرا دستگیر ?رده و به زندان انداختند. مجازات تعیین شده مرگ بود.
من سعی می?ردم شاد باشم. میدانستم آنچه ?ه انجام میدادم درست است و هدف من جلال دادن خداست و مطمئناً مرگ من نیز او را جلال خواهد داد. همین امر باعث شد ?ه جوانان بسیاری به ملاقات من بیایند. آنها از پنجرۀ سلولم گل و نوشتههایی به درون میانداختند. آنها میخواستند از این طریق به من بفهمانند ?ه آنها نیز به عشق ایمان دارند. |
| |
|
الزعيم
المـديـر العـــام
عدد الرسائل : 4637 العمر : 39 الحالة الاجتماعية : عازب المستوى التعليمي/العمل : طالب الهوايات : حاسوب : Personalized field : تاريخ التسجيل : 21/09/2007
بطاقة الشخصية مزاجي: سارح
| موضوع: رد: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي الخميس فبراير 14, 2008 3:25 pm | |
| ما فهمت ولا حرف يا ماكس الكلام شكلو ايراني هي الترجمة متى رح تنزل يسلمموو على كل حال | |
|
max
مشرف المنتدى الترفيهي عدد الرسائل : 4782 العمر : 33 : تاريخ التسجيل : 25/09/2007 بطاقة الشخصيةمزاجي: مين قدي | موضوع: رد: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي الخميس فبراير 14, 2008 3:36 pm | |
| انا بقرأ مش عارف شو بقرأ مشكور على المرور ماكس | |
|
ميشو
مراقب عام
بطاقة الشخصية مزاجي: لا مزاج
| موضوع: رد: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي الخميس فبراير 14, 2008 4:10 pm | |
| لا فهمنا مليح عربي يلا يفهم الواحد | |
|
max
مشرف المنتدى الترفيهي عدد الرسائل : 4782 العمر : 33 : تاريخ التسجيل : 25/09/2007 بطاقة الشخصيةمزاجي: مين قدي | موضوع: رد: رسالة لعيد الحب بس انا بتحداك اذا بتفهم شي الخميس فبراير 14, 2008 4:13 pm | |
| الله لا يجلك تفهم هو هاد من مستواك ماكس | |
|